ODIGRAN JE VEČITI DERBI OMLADINACA: Zanimljiva utakmica i krajnji rezultat (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODIGRAN JE VEČITI DERBI OMLADINACA: Zanimljiva utakmica i krajnji rezultat (VIDEO)

Crveno-beli i dalje na čelu tabele.

Pokazali su raskošan talenat biseri Crvene zvezde u utakmici 16. kola Omladinske lige Srbije kada su nadigrali i savladali Partizan 2:1 (1:0), a utisak je da je rezultat mogao biti i ubedljiviji. Radost timu Slavoljuba Đorđevića i desetu pobedu u nizu u domaćem prvenstvu doneli su- Miloš Pantović i Aleksandar Lukić. Crveno-beli su u veoma gustom rasporedu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaju, s obzirom da već u utorak dočekuju Minhenski Bajern, gostovali večitom rivalu u derbiju 16. kola Omladinske lige Srbije. Slavoljub Đorđević nije mogao da računa na povređene Burmaza i Milovanovića, tako da je mesto najisturenijeg fudbalera pripalo Nikoli Krstoviću.

Igrao se treći minut, a crveno-beli su već zapretili. Radulović je proigrao Krstovića koji je vrhom kopačke uspeo da zakači loptu, ali je Kačavenda bio na mestu i uspeo da zaustavi taj udarac. Potom su oprobali udarce Radulović i Babić, ali oba pokušaja sa ivice šesnaesterca, završila su preko gola. Pretili su crveno-beli i iz prekida. Izveo ga je Radulović u 20. minutu, najviši u skoku bio je kapiten na današnjem meču Lukić, ali mu je malo nedostajalo da pošalje loptu u mrežu. Isplatila se upornost u 36. minutu kada je centrirao Radulović sa desne strane, štoper gostiju Cvetojević uspeo je da zakači loptu glavom, ali taman toliko da ona padne na nogu Miloša Pantovića koji je rutinskom egzekucijom sa nekoliko metara doveo Zvezdu vođstvo.

Pobeda omladinaca u derbiju, zadovoljan sam primanjem lika što je prenosio #fkcz pic.twitter.com/iDyUoCfN9T

— Princ Albert (@Princ_Albert_rs) November 23, 2019

Crveno-beli su nastavili da napadaju, a u 40. minutu je atraktivno pokušao Radulović makazicama, da bi tri minuta kasnije, momak rođen u Kotoru ponovo bio u centru pažnje. Zadavao je crno-belima mnogo muka svojim sjajnim prekidima, a ovog puta je Krstović bio najviši u skoku i snažno šutirao glavom, ali je Kačavenda krajnjim naporima uspeo da zaustavi tu loptu. Poravnali su rezultat domaći u 47. minutu. Prošao je Vujanović po desnoj strani, vratio loptu na peterac Momčiloviću koji je bio na pravom mestu i pogodio Katićevu mrežu. Samo tri minuta kasnije, ponovo je Krstović pokušao glavom, ali je uspeo Cvetojević da se postavi ispred njega i omete ga u tome da postigne pogodak. Uigrana akcija Zvezde iz 55. minuta nije završena pogotkom. Novaković je odigrao do Odade koji je glavom poslao loptu u peterac u kom je bio Pantović, ali strelac prvog pogotka šutira direktno u Kačavendu.

Odličnu šansu imao je Krstović u 67. minutu kada je sjajno primio loptu u kaznenom prostoru, spretno se okrenuo i šutirao iskosa sa leve strane. Lopta je praktično šetala po gol liniji, ali je nije prešla. Pokazalo se u 78. minutu da domaći nemaju rešenja za centaršuteve Radulovića. Fenomenalno je Radulović sa leve strane ubacio loptu, pravo na glavu Aleksandra Lukića koji spretno reaguje i sa nekoliko metara glavom matira Kačavendu za vođstvo od 2:1. Dva minuta kasnije je i Piplica mogao glavom da se upiše u strelce, ali nije bilo promene rezultata. Omladinci crveno-belih su mirno priveli utakmicu kraju, trijumfovali u večitom derbiju i ostvarili desetu pobedu u nizu u domaćem šampionatu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Rajković, supruga golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića

Obozavam spontane slike i crne haljine ! Slika od pre par minuta, stomaka kao da nema😅 Moja draga @oliveracolovic se potrudila da ova slonica bude ponovo ona stara 💃🏻😂💪🏼

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on May 16, 2019 at 8:19am PDT

Sun is up ☀️ #sundayvibes

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on May 5, 2019 at 4:24am PDT

✨ @bojanvukadinov

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Mar 30, 2019 at 8:08am PDT

Trenerka ➡️ 🖤 @steven_dockman 🖤

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Feb 7, 2019 at 7:23am PST

Ready ✨

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Oct 31, 2018 at 1:18pm PDT

Ako obratite paznju na moje stopalo, shvaticete da stojim na vrelim daskama i poziram 🤣😜🤦🏻‍♀️

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Oct 22, 2018 at 10:01am PDT

Lost in paradise ✨🌴🖇🌙🍯💕 #athens

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Aug 10, 2018 at 5:51am PDT

Ready✨

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Jul 29, 2018 at 6:42am PDT

🔥 @trenerkeshop17 🔥 Meni se svidja slika, ali komsiluku i dalje nije jasno zasto setam ovakva u sred bela dana🤣✔️

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Jul 20, 2018 at 7:54am PDT
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.