Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gomeš: Menjao bih gol za pobedu u derbiju

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš rekao je danas da je srećan zbog postignutog gola protiv Crvene zvezde, ali da bi taj gol menjao za pobedu u "večitom derbiju".

"Srećan sam zbog mog gola na debiju u derbiju, ali menjao bih ga za pobedu. Napravili smo mnogo šansi, ali nažalost nismo postigli još neki gol. Mislim da je ekipa bila na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << visokom nivou", rekao je Gomeš, saopšteno je iz Partizana.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su u nedelju uveče nerešeno 1:1, u 158. "večitom derbiju". Partizan je poveo u 33. minutu golom Rikarda Gomeša, a izjednačio je Ričmond Boaći u 72. minutu, posle sporne situacije, pošto je nejasno da li je lopta prešla gol liniju.

"Mislim da je vrlo jasno da smo dominirali, posebno u prvom poluvremenu i da smo zaslužili pobedu. Imamo cilj, borićemo se do kraja za njega i to je put koji treba da sledimo", naveo je Gomeš.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MENJAO BIH GOL ZA POBEDU U DERBIJU Rikardo Gomeš: Mislim da je vrlo jasno da smo dominirali nad Crvenom zvezdom

Izvor: Kurir, 25.Sep.2018

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš rekao je da je srećan zbog postignutog gola protiv Crvene zvezde, ali da bi taj gol menjao za pobedu u "večitom derbiju".

Nastavak na Kurir...

I DALJE JE TEMA DERBI: Rikardo pričao o golu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018

Dao je vodeći pogodak za crno-bele...Rikardo Gomeš je bio strelac vodećeg gola za Partizan u 158. Večitom derbiju. Odličnu solo akciju napadač crno-belih krunisao je efektnim golom, u 33. minutu, ali je na kraju ipak bilo 1:1. Zbog toga, ostaje žal....- Srećan sam zbog gola u derbiju, ali bih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.