FSS UDARIO POSLE DERBIJA - STIGLE KAZNE: Za Sanoga DUPLO VEĆA sankcija, a Zvezda PLAĆA penale zbog prekršaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 16:49

FSS UDARIO POSLE DERBIJA - STIGLE KAZNE: Za Sanoga DUPLO VEĆA sankcija, a Zvezda PLAĆA penale zbog prekršaja

U međuvremenu je Partizan tražio kaznu za Sanoga...

Eho 163. večitog derbija i dalje odzvanja Topčiderskim brdom. Najavljeno je da će biti kažnjeni i Partizan kao organizator i Crvena zvezda usled nepoštovanja protokola u suzbijanju pandemije virusa korona, a dok se čekaju te sankcije, neke se već znaju.

Zvezda otvara takmičenje u Ligi Evrope gostovanjem Hofenhajmu (21.00), ekipi koja igra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubitačan fudbal. I jedni i drugi su oslabljeni zbog virusa korona, a što se kvota tiče, kec je 1,57, iks 4,00, a dvojka 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hofenhajm - Zvezda.

Prvotimac Crvene zvezde Seku Sanogo propustiće naredne dve utakmice Superlige Srbije, jer ga je Disciplinska komisija FSS kaznila zbog ponašanja na stadionu u Humskoj 1. Vezista iz Obale Slonovače zaradio je dva žuta kartona, drugi u sudijskoj nadoknadi, sudija Novak Simović ga je isključio, te iako je u ovakvim slučajevima najčešća kazna jedan meč pauze, na današnjem sastanku na Terazijama odlučeno je da Sanogo bude na hlađenju duplo duže.

To znači da će propustiti nedeljni meč sa Javorom na stadionu "Rajko Mitić", kao i gostovanje u Surdulici 1. novembra.

U međuvremenu je Partizan tražio kaznu za Sanoga, navodeći da je zbog udarca prstom u oko prvotimac Zvezde povredio Sejdubu Sumu, međutim, nije precizirano da li su se disciplinci prilikom donošenja odluke vodili zahtevom večitog rivala.

Osim što Dejan Stanković neće moći da računa na Sakua Sanoga, kaznu u visini od 55.000 dinara platiće Crvena zvezda. Na 163. večitom derbiju njeni igrači skupili su osam žutih kartona (Falčineli, Katai, Sanogo, Gobeljić, Degenek, Pavkov, Eraković, Gajić).

Kvota da će Zvezda proći grupu i igrati na proleće u Evropi je 2,50, dok je kvota da će završiti na prvom mestu u grupi 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi Evrope.

Zbog direktnog isključenja na meču sa novosadskim Proleterom, kaznu od dve utakmice zabrane igranja zaradio je i vezista Čukaričkog, Asmir Kajević. Neće ga biti u sastavu Brđana u ponedeljak sa TSC-om u Senti i naredne subote protiv Novog Pazara kod kuće.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.