Zasedao UO Regionalne lige - Podrška takmičenju, odloženi Zvezdini mečevi sa Splićanima

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2019, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zasedao UO Regionalne lige - Podrška takmičenju, odloženi Zvezdini mečevi sa Splićanima

Klubovi učesnici Regionalne vaterpolo lige podržali su dalje takmičenje i još jednom osudili incident koji se dogodio u Splitu.

Sednica Upravnog odbora Regionalne vaterpolo lige održana je večeras u Beogradu, deset dana nakon što se u Splitu dogodio veliki incident.

U svetlu nemilih događaja koji su se zbili na splitskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rivi, pred utakmicu Mornar - Crvena zvezda, na večerašnjoj sednici još jednom je najoštrije osuđen svaki vid nasilja.

U saopštenju prosleđenom medijima navedeno je da se utakmice VK Crvena zvezda sa splitskim klubovima Mornar i POŠK odlažu do daljnjeg.

Sa sednice Upravnog odbora Regionalne lige poslata je poruka da klubovi i dalje podržavaju takmičenje i da će ono biti nastavljeno-

Naredna sednica UO Regionalne vaterpolo lige zakazana je za 12. mart, za vreme odigravanja utakmice Hrvatska - Srbija u Sisku.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mečevi Crvene zvezde i splitskih klubova se odlažu do daljnjeg

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2019, 12:03

Svi klubovi učesnici regionalne vaterpolo lige doneli saopštenje na sednici Upravnog odbora u Beogradu...U saopštenju stoji da se ligaški dueli Crvene zvezde i splitskih Mornara i POŠK-a odlažu:.."Obzirom na molbu VK Crvena zvezda sa se njihove utakmice ne igraju u Splitu zbog traume napadnutih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.