Velike promene u svetskom vaterpolu, Srbija brani titulu po novom sistemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velike promene u svetskom vaterpolu, Srbija brani titulu po novom sistemu

Početak u novembru.

Vaterpolo reprezentacija Srbije učestovavće i ove sezone u Svetskoj ligi, a od evripskih selekcija prijavilo se pored naše selekcije još samo osam nacionalnih timova.

GOTOVI RADOVI: Pogledajte kako izgledaju klupe za rezervne igrače Zvezde i Arsenala! MOĆNO je blaga reč! (FOTO)

ОVO NISU OČEKIVALI: Igrači Partizana sleteli u Tiranu, dočekalo ih veliko iznenađenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

Srbija će se takmičiti u A grupi sa Rumunijom i Crnom Gorom. u B grupi su Hrvatska, Nemačka i Rusija, a u C grupi su Mađarska, Španija i Holandija.

Srbija, koja brani trofej pobednika, prvu utakmicu igra 14.novembra u Rumuniji, Crna Gora dolazi u goste 12. decembra, a Rumunija 13.februara, dok se takmičenje u grupi završava utakmicom u Crnoj Gori 20.marta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.