Vaterpolistkinje Srbije i zvanično na EP

Izvor: B92, 26.Okt.2019, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolistkinje Srbije i zvanično na EP

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije i zvanično je obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo u Budimpešti 2020. godine.

Pobedom i u drugom meču Srpkinje su preskočile Čehinje rezultatom 19:8 i plasirale se na EP u Budimpeštu.

U prvom susretu bilo je 25:6.

Čehinje su u prvih osam minuta bile u igri, a onda je Jelena Vukoviić potpomognuta Mandićevom i Pantovićevom pojačala ritam i Srbija je na taj način upisala novu ubedljivu pobed.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Srbija će na Evropskom prvenstvu biti u Grupi A sa Rusijom, Grčkom, Madjarskom, Hrvatskom i Slovačkom.

U Grupi B su Holandija, Španija, Italija, Izrael, Francuska i Nemačka.

Bazen Milan Gale Muškatirović.

Sudije: Kastrili (Švajcarska), Kapinus (Ukrajina). Isključenja: Srbija 8, Češka 7.

SRBIJA: Lazić, Čegar 1, Pantović 4, Ćorović, Ilić, Rudić 1, Gluščević 1, Mandić 4, Milićević 1, Vuković 5, Miladinović 1, Jakovljević 1, Petrović. Trener: Ivković.

ČEŠKA: Hvalova, Buserova 4, Javurkova, Kopecova, Votavova, Kruzova, Hlavata 3, Hladkova, Krizova 1, Helerova, Bartikova, Sesulkova.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vaterpolistkinje Srbije i zvanično na EP

Izvor: Radio 021, 26.Okt.2019

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije i zvanično je obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo u Budimpešti 2020. godine...Pobedom i u drugom meču one su preskočile Čehinje i plasirale se na EP u Budimpeštu. U prvom susretu bilo je 25:6...Srbija će na Evropskom prvenstvu biti u Grupi A sa Rusijom,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.