Vaterpolisti Srbije bez popusta za Kazahstan - 22:3

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2022, 09:18

Vaterpolisti Srbije bez popusta za Kazahstan - 22:3

Vaterpolisti Srbije trijumfalno su okončali grupnu fazu Svetskog prvenstva u Mađarskoj pošto su u poslednjem meču D grupe u Segedinu ubedljivo savladali Kazahstan sa 22:3 (4:0, 8:1, 5:0, 5:2).

I pre ovog, svojevrsnog lakšeg treninga za tim Dejana Savića, bilo je poznato da su "delfini" izborili direktan plasman u četvrtfinale SP, pošto su u prva dva kola trijumfovali protiv glavnih konkurenata u gripi - SAD (17:13) i Australije (6:5).

Rival Srbije u četvrtfinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 29. juna u Budimpešti biće pobednik duela osmine finala u kom će se sastati trećeplasirana selekcije u A grupi i drugoplasirana reprezentacija B grupe.

Konačan rasplet u ovim grupama biće poznat večeras.

Polufinala Svetskog prvenstva na programu su 1. jula u Budimpešti, a u istom gradu 3. jula će se igrati finale i utakmica za treće mesto.

I na ovom velikom takmičenju podrška podmlađenoj reprezentaciji je UNIQA - zvanično osiguranje vaterpolo tima Srbije.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije igraju protiv Kazahstana

Izvor: B92, 25.Jun.2022

Vaterpolo reprezentacija Srbije od 18 časova igra protiv Kazahstana meč trećeg kola Grupe D na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj...U pitanju je poslednji susret našeg tima u grupi u Segedinu...Izabranici selektora Dejana Savića slavili su dve pobede do sada, protiv SAD (17:13) i Australije (6:5) i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.