Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2020, 11:32

Vaterpolisti Srbije se okupili na Košutnjaku

Vaterpolo reprezentativci Srbije okupili su se danas u Beogradu i počeli s radom u Zavodu za sport i omladinu u Košutnjaku.

"Najvažniji deo prvog dana je bio sastanak na kojem su momci saznali kakve su nam ideje, ali koje ovoga puta zavise od spoljnih okolnosti. Ovako ćemo da radimo ove nedelje, a već naredne će biti drugačije", rekao je selektor Dejan Savić, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Oko 20 igrača se pojavilo danas u Košutnjaku, a očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se da u narednom periodu bude i svih 27 koliko ih je na spisku selektora Savića.

Igrači su, kako se dodaje, trenirali u dve grupe.

"Dobro je da smo krenuli, ovakve obaveze uvek prijaju. Moramo da ostanemo u formi bez obzira kakvi će kalendari takmičenja da budu", rekao je vaterpolista Sava Ranđelović.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije se okupili na Košutnjaku

Izvor: B92, 25.Maj.2020

Vaterpolo reprezentativci Srbije okupili su se u Beogradu i počeli sa radom u Zavodu za sport i omladinu u Košutnjaku..."Najvažniji deo prvog dana je bio sastanak na kojem su momci saznali kakve su nam ideje, ali koje ovoga puta zavise od spoljnih okolnosti. Ovako ćemo da radimo ove nedelje, a već...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.