Vaterpolisti Srbije pobedom otvorili Mediteranske igre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2022, 16:45

Vaterpolisti Srbije pobedom otvorili Mediteranske igre

Prvog takmičarskog dana na 19. Mediteranskim igrama u Oranu muška vaterpolo reprezentacija savladala je Sloveniju sa 22:6. reprezentaciju Slovenije rezultatom 22:6.

"Prvu utakmicu na svakom turniru je važno dobiti. Ovo je bila rutinska pobeda. Početak nije bio onako kako smo ga zamišljali, a posle je utakmica dobila neki normalan tok, onako kako smo očekivali. Okrećemo se već daljim duelima koje imamo u grupi. Ceo program u grupi nam je u prepodnevnom terminu, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog toga momci neće ići na ceremoniju otvaranja, već ćemo imati trening kako bismo se spremili za sutrašnju utakmicu", izjavio je selektor našeg tima Uroš Stevanović.

Svečana ceremonija otvaranja Mediteranskih igara na programu je večeras u 22 časa, a zastavu Srbije nosiće strelac Damir Mikec.

"Kada sam primio poziv iz Olimpijskog komiteta, u trenutku sam doživeo osećaj miline i to je neki vid nagrade za moj minuli rad. Ubeđen sam da cu večeras biti preplavljen raznim emocijama. Peti put učestvujem na Mediteranskim igrama, sa svih do sada sam se vraćao sa medaljom i ne želim da taj niz prekinem. Čin da nosim zastavu mi je još veća motivacija", izjavio je Mikec.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije pobedom otvorili Mediteranske igre

Izvor: RTS, 25.Jun.2022

Prvog takmičarskog dana na 19. Mediteranskim igrama u Oranu muška vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je Sloveniju sa 22:6 u prvom kolu B grupe. Mediteranska vaterpolo reprezentacija Srbije sledeću utakmicu igra sa selekcijom Francuske. . Vaterpolisti Srbije su od...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.