VSS: Prekid rada, odluka o nastavku kad stignu rezultati testova reprezentativaca

Izvor: RTS, 19.Jun.2020, 16:53

VSS: Prekid rada, odluka o nastavku kad stignu rezultati testova reprezentativaca

Generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Nemanja Marijan rekao je za RTS da su pripreme reprezentacije prekinute i da će odluka o eventualnom nastavku biti doneta kada budu dobijeni rezultati testova svih igrača.
 "Vaterpolo savez Srbije je u ovo leto ušao nažalost bez takmičenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i evropskih i svetskih koja su otkazana zbog poznatih razloga i koronavirusa. Ono što je bila neka ideja Vaterpolo saveza je da momci budu na okupu bar deo leta, jer kako sada stvari stoje nas prve utakmice očekuje tek u februaru iduće godine, i potrebno je da što više dana budu zajedno", objašanjava ideju generalni sekretar VSS-a Nemanja Marijan.

"Nažalost, desilo se da je jedan naš reprezentativac (Nemanja Vico) testiran i da su došli rezultati da je pozitivan na koronavirus. Danas je cela ekipa testirana na Institut Batut, i ovom prilikom se zahvaljujem tim ljudima jer su brzo reagovali i momci su testirani. Sada čekamo rezultat i u odnosu na to donećemo odluku da li će se pripreme nastaviti ili ne. Planirali smo da idemo na Zlatibor, ali videćemo šta će rezultati pokazati", dodaje on i naglašava da se Vico sada dobro oseća i nema nikakvih tegoba.
Treninzi su se održavali na bazenima Republičkog zavoda za sport na Koštutnjaku, koji je već duže vremena baza srpskog nacionalnog tima i na kojima nema građanstva.
Poslednji je održan juče, a novih neće biti do daljeg, odnosno do dolaska rezultata. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.