VATERPOLO - REGIONALNA LIGA: Zvezda i Šabac slavili identičnim rezultatom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 13:02

VATERPOLO - REGIONALNA LIGA: Zvezda i Šabac slavili identičnim rezultatom

Jedan meč je bio u Splitu, a drugi u Beogradu.

Šabac je u poslednjem meču Regionalne vaterpolo lige na turniru u Beogradu, pobedio Budvu sa 12:8, dok je Zvezda u Splitu, posle poraza od Radničkog iz Kragujevca i Jadrana iz Splita, savladala splitski Mornar sa 12:8.

Crvena zvezda je posle ubedljivih pobeda protiv Solarisa i Primorca na turniru u Splitu, poražena od Radničkog iz Kragujevca i Jadrana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Splita, a turnir je završila pobedom nad Mornarom – 12:8 (4:0, 3:3, 2:2, 3:3).

Golove za Crvenu zvezdu, postigli su: Veljko Tankosić, Ivan Basara i Marko Radović po tri, Vuk Milojević, Filip Gardašević i Petar Smiljević po jedan. Kod Mornara, raspoloženi za igru u napadu, bili su Duje Akrap i Luka Dužević sa po dva gola.

Turniri u Splitu i Beogradu, završavaju se 28. novembra, a snage će odmeriti: Novi Beograd – Partizan, Jadran Herceg Novi – Mladost, Jadran Split – Primorac, Radnički – Solaris.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.