Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 17:05

Uzbuđenja na vaterpolo pijaci: Vapenski potpisuje za Brešu, Pro Reko našao zamenu za Dušana Mandića

Nekadašnjeg igrača Zvezde dele još samo formalnosti oko prelaska u italijanski klub, Grego Zalanki potpisao za prvaka Evrope

Vaterpolo pijaca je ovog leta prilično uzbudljiva, pa tako iz dana u dan sve više interesantnih dešavanja na ovom tržištu. Breša je pronašla zamenu sa Mara Jokovića, a u pitanju je srpski as Boris Vapenski, nekadašnji šampion Evrope sa Crvenom zvezdom. Vapenski se rastao Dinamom iz Tbilisija, u Gruziji je igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prethodne dve godine, dobio državljanstvno i zaigrao za tamošnju reprezentaciju, a sada je došao trenutak da se ponovo vrati na veliku klupsku scenu.

Kako piše specijalizovani vaterpolo sajt wpdworld, sve je već dogovoreno između dve strane i preostale su samo formalnosti da Vapenski potpiše za trećeplasiranu ekipu ovogodišnjeg F8 Lige šampiona u Beogradu.

U međuvremenu, Mađar Grego Zalanki je potpisao za prvaka Evrope Pro Reko i tako zvanično postao zamena za Dušana Mandića, koji se pridružio Novom Beogradu.

Zalanki će na taj način pokušati da nastavi tradiciju blistavih igara mađarskih igrača u Pro Reku. Podsećamo, kapicu Pro Reka nosili su Tibor Benden, Tamaš Kasaš, Norbert Madaraš, kao i Ištvan i Marton Sivoš.

Važan posao za Pro Reko predstavlja i činjenica da je novi trogodišnji ugovor potpisao iskusni centar i trofejni italijanski reprezentativac Mateo Ajkardi, koji je u klubu još od 2012. godine.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.