VATERPOLO KLASIK PRIPAO BARAKUDAMA: Vaterpolisti Hrvatske pobedili Srbiju na OI u Tokiju!

Izvor: Kurir, 31.Jul.2021, 08:06

VATERPOLO KLASIK PRIPAO BARAKUDAMA: Vaterpolisti Hrvatske pobedili Srbiju na OI u Tokiju!

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je danas na Olimpijskim igrama u Tokiju od selekcije Hrvatske sa 12:14 (3:5, 1:1, 4:4, 4:4), u meču četvrtog kola Grupe B.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija izgubila klasik sa Hrvatskom " drugi poraz na OI!

Izvor: B92, 31.Jul.2021

Vaterpolisti Srbije poraženi su od Hrvatske 14:12 (5:3, 1:1, 4:4, 4:4) u derbiju 4. kola B grupe Olimpijskih igara u Tokiju...Tim Dejana Savića je u balkanskom klasiku pretpreo drugi poraz na turniru, posle Španije, dok je Hrvatska obezbedila mesto u četvrtfinalu i boriće se za prvo mesto grupe...

Nastavak na B92...

Vaterpolisti Srbije poraženi od Hrvata na OI, sledeći protivnik Crna Gora

Izvor: Danas, 31.Jul.2021

Vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je danas od Hrvatske sa 12:14 (3:5, 1:1, 4:4, 4:4), u utakmici četvrtog kola Grupe B na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.