Treći put igramo za peto mesto – to nije bio plan

Izvor: B92, 02.Jul.2022, 23:17

"Treći put igramo za peto mesto – to nije bio plan"

Vaterpolo reprezentativac Srbije Sava Randjelović rekao je da meč za peto mesto nije bio plan njegove ekipe pred Svetsko prvenstvo u Mađarskoj.

"Treći put igramo za peto mesto, to nije bio naš plan, želeli smo medalju... Idemo protiv Amerikanaca na pobedu, dosta bi nam značila u pripremama za Evropsko prvenstvo u Splitu", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ranđelović, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Vaterpolisti Srbije sastaće se sutra u Budimpešti sa selekcijom SAD, u utakmici za peto mesto na Svetskom prvenstvu.

Srbija će završiti ovo prvenstvo sa timom sa kojim je i otvorila takmičenje u grupi u Segedinu. Izabranici Dejana Savića su u toj utakmici pobedili SAD sa 17:13.

"Ovo je drugačija utakmice od one u grupi. Znamo odakle nam preti najveća opasnost... Sada u svetu vaterpola ima osam pođednakih reprezentacija i svaka svaku može da pobedi. Tako je bolje za vaterpolo", rekao je Ranđelović.

Nemanja Vico je istakao da je pobeda SAD protiv Mađara veliko iznenađenje i da to tera na oprez.

"Želeće da nas pobede, fizički su odlično pripremljeni. Cilj je da se podignemo i pobedimo u dobroj partiji. Dogovor je da u svaki meč ulazimo maksimalno motivisani sa ciljem da se pobedi. Sada je cilj peto mesto", rekao je Vico.

Utakmica između Srbije i SAD na programu je sutra od 17.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.