Svetska liga: Vaterpolisti Srbije u grupi A, igraće s komšijama

Izvor: BKTV News, 18.Okt.2017, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska liga: Vaterpolisti Srbije u grupi A, igraće s komšijama

Vaterpolo reprezentacija Srbije u ovosezonskom izdanju Svetske lige igraće u A grupi sa reprezentacijama Rumunije i Crne Gore, odlučeno je danas žrebom.

Iz Evrope će učestovati ukupno devet selekcija, u B grupi su Hrvatska, Nemačka i Rusija, a u C Mađarska, Španija i Holandija.

Protivnici Srbije u SL su Rumunija i Crna Gora. Sa Rumunima u gostima start 14.11, sa Crnom Gorom kod kuće 12.12. Revanši 13.2. i 20.3.

Srbija, koja brani trofej, prvu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << utakmicu igra 14. novembra u Rumuniji, Crna Gora dolazi u goste 12. decembra, a Rumunija 13. februara.

Takmičenje u grupi završava se gostovanjem u Crnoj Gori 20. marta.

BARAŽ ZA LIGU ŠAMPIONA: Vatrerpolisti Zvezde nerešeno sa Sabadeljom pred revanš u Španiji
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.