Srbija protiv Rusija nastavlja EP u Barseloni

Izvor: RTS, 18.Jul.2018, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protiv Rusija nastavlja EP u Barseloni

Vaterpolo reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Rusije u okviru drugog kola Grupe D Evropskog prvenstva koje se održava u Barseloni. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a i RTS Planeti, a tok meča na našem portalu.
18.45 – Posle prve četvrtine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbija vodi protiv Rusije 3:2.
"Delfini" su poveli 2:0 golovima Filipovića i Pijetlovića (igrač više), da bi Andrjukov smanjio rezultat. Ćuk je još jednom doneo dva gola prednosti Srbiji, sa igračem više, da bi Andrjukov svojim drugim golom postavio konačan rezultat prvog dela igre.
18.30 – Počeo je meč, prvi napad za Rusiju.
18.25 – Intoniraju se himne dve države na plivalištu u Barseloni, uskoro će početi meč.

Od samostalnosti, Srbija nikada nije poražena od Rusije, tačije u 18 susreta, pa izabranici Dejana Savića žele da na Evropskom prvenstvu u Barseloni nastave niz.
Naša reprezentacija je u prvom kolu bila bolja od Rumunije sa 11:5, dok je Rusija sa 12:6 savladala Slovačku.
Srbija je osvojila zlato na prethodna tri šampionata Evrope.
Evropski šampionat u Barseloni igra se od 16. do 28. jula, a Srbija se u Grupi D sastaje još sa sa Slovačkom.
Direktan prenos meča sa Rusijom je od 18.30 časova na Prvom programu RTS-a i RTS Planeti, a tok meča pratite na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Delfini" savladali Rusiju i plasirali se u četvrtfinale

Izvor: RTS, 18.Jul.2018

Srbija – Rusija 11:9 (3:2, 3:3, 3:1, 2:3). Vaterpolisti Srbije zabeležili su i drugu pobedu na šampionatu Evrope, pošto su u Barseloni savladali selekciju Rusije. Srbija je novim trijumfom obezbedila prvo mesto u Grupi D i plasman u četvrtfinale, iako predstoji još jedan meč, protiv Slovačke. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.