Srbija posle peteraca bolja od Hrvatske u Nišu

Izvor: RTS, 12.Dec.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija posle peteraca bolja od Hrvatske u Nišu

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Hrvatsku posle peteraca 11:9 (1:3, 3:2 ,1:1, 2:1 – 4:2) u Nišu u utakmici 3. kola Evropa kupa.
Veliki vaterpolo klasik pripao je evropskom i olimpijskom šampionu protiv svetskog i to pošto je peterce izborio golom Dušana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mandića u poslednjim sekundama.

Golman Branislav Mitrović odbranio je udarac Maru Jokoviću, stativu je pogodio Ante Vukićević, dok su kod Srbije sva četvorica bili sigurni – Filip Filipović, Andrija Prlainović, Nikola Jakšić i Mandić.
Ovim trijumfom srpski vaterpolisti su se učvrstili na prvom mestu u grupi.
Utakmicu u Nišu pratili su i članovi generacije koja je u Seulu pre 30 godina osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.
Srbija naredni meč u Svetskoj ligi igra protiv Rumunije na svom terenu 19. februara naredne godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija bolja od Hrvatske posle peteraca

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2018

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Nišu selekciju Hrvatske posle peteraca sa 11:9 (1:3, 3:2, 1:1, 2:1, 4:2), u utakmici trećeg kola Evropa kupa...Hrvatska je tokom većeg dela meča kontrolisala rezultat i bila u vođstvu, imala je i tri gola prednosti (2:5), ali je Srbija uspela...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.