Šestorica veličanstvenih – na Dorćolu oproštaj od vaterpolo velikana

Izvor: B92, 10.Avg.2022, 08:25

Šestorica veličanstvenih – na Dorćolu oproštaj od vaterpolo velikana

Vaterpolo savez Srbije organizovati oproštajnu utakmicu za šestorice igrača koji su obeležili veličanstvenu eru naše reprezentacije.

Biće to prilika da se Srbija na večeri "Šestorica veličanstvenih" još jednom zahvali Filipu Filipoviću, Andriji Prlainoviću, Dušku Pijetloviću, Gojku Pijetloviću, Milanu Aleksiću i Stefanu Mitroviću koji su, igrajući godinama za reprezentaciju, ostvarili nezaboravne brojne uspehe, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osvojili sijaset medalja i svoja imena upisali zlatnim slovima u knjigu srpskog sporta.

Oproštaj će biti organizovan 20. avgusta na bazenu "25.maj Milan Gale Muškatirović" u okviru turnira "Srbija 2022" prvog dana turnira u 21 čas.

Rival će biti aktuelni svetski vicešampion Italija. Pre toga će se u 19 časova sastati Hrvatska i Francuska.

Narednih dana VSS će objaviti seriju tekstova posvećenih o ovom spektaklu koje slobodno možete da koristite a ujedno medije molimo da i sami, na način koji im odgovara, daju doprinos obaveštavanju javnosti o događaju koji će sigurno biti upamćen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SPEKTAKL U BEOGRADU: Spreman oproštaj za “Šestoricu veličanstvenih”

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022

Zlatni vaterpolisti obeležili jednu epohu...Vaterpolo savez Srbije saopštio je da će 20. avgusta na bazenu "Milan Gale Muškatirović“, u okviru turnira "Srbija 2022", organizovati oproštajnu utakmicu šestorice reprezentativaca, koji su sjajnim i teško ponovljivim karijerama ostavili dubok trag...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.