Selektor Hrvatske: Borili smo se kao lavovi

Izvor: B92, 01.Jul.2022, 23:21

Selektor Hrvatske: Borili smo se kao lavovi

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak izjavio je da su se "njegovi igrači borili kao lavovi".

"Barakude" su poražene od Španije sa 5:10, u polufinalu Svetskog prvenstva.

"Borili smo se kao lavovi. Žao mi je što nismo iskoristili svoje šanse kada se utakmica lomila. Treba priznati i reći da je bolja ekipa pobedila. Mi idemo dalje. Ponosan sam na ove momke", izjavio je Tucak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a prenela agencija Hina.

Hrvatska selekcija je nastavila loš niz rezultata protiv Španije. Hrvatska je poslednji put pobedila Španiju na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Prve dve četvrtine smo previše gurali loptu na centra, bez potrebe. Mi imamo šut i moramo ga koristiti. Ali, treba učiti na greškama i priznati da je Španija u ovom trenutku bolja reprezentacija", rekao je Tucak.



"Dobro smo otvorili utakmicu, ali kasnije nismo uspeli da realizujemo naše šanse sa igračem više gde smo imali nekoliko zicera koje nismo pogodili. Treba da se odmorimo i pobedimo u meču za treće mesto. Još je jedna utakmica pred nama, igramo za medalju"
, izjavio je reprezentativac Ante Vukičević.

U meču za treće mesto Hrvatska će u nedelju igrati protiv Grčke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.