SPEKTAKL U BEOGRADU: Spreman oproštaj za “Šestoricu veličanstvenih”

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 09:59

SPEKTAKL U BEOGRADU: Spreman oproštaj za “Šestoricu veličanstvenih”

Zlatni vaterpolisti obeležili jednu epohu.

Vaterpolo savez Srbije saopštio je da će 20. avgusta na bazenu "Milan Gale Muškatirović“, u okviru turnira "Srbija 2022", organizovati oproštajnu utakmicu šestorice reprezentativaca, koji su sjajnim i teško ponovljivim karijerama ostavili dubok trag u srpskom i svetskom vaterpolu.

Kako se navodi, biće to prilika da se Srbija još jednom zahvali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Šestorici veličanstvenih" - Filipu Filipoviću, Andriji Prlainoviću, Dušku Pijetloviću, Gojku Pijetloviću, Milanu Aleksiću i Stefanu Mitroviću koji su, igrajući godinama za reprezentaciju, ostvarili nezaboravne brojne uspehe, osvojili sijaset medalja, uključujući i dva uzastopna olimpijska zlata u Riju i Tokiju i svoja imena upisali zlatnim slovima u knjigu srpskog sporta.

Oproštaj će biti organizovan prvog dana turnira u 21 čas, a rival Srbiji biće aktuelni svetski vicešampion Italija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolo savez Srbije: Oproštaj "Šestorice veličanstvenih" 20. avgusta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2022

Vaterpolo savez Srbije saopštio je danas da će 20. avgusta na bazenu "Milan Gale Muškatirović", u okviru turnira "Srbija 2022", organizovati oproštajnu utakmicu šestorice reprezentativaca, koji su sjajnim i teško ponovljivim karijerama ostavili dubok trag u srpskom i svetskom vaterpolu, srpskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.