Izvor: B92, 11.Jul.2020, 16:24

Proslavljeni Hrvat na klupi srpskog šampiona

Emil Nikolić, proslavljeni vaterpolo trener, novi je šef stručnog štaba Vaterpolo kluba Šabac.

Šabac je aktuelni šampion Srbije, kao osvajač titule iz sezone 2018/2019, jer je sezona 2019/2020 poništena zbog pandemije koronavirusa.

Nikolić, jedan od najboljih hrvatskih trenera u 21. veku, iza sebe ima bogatu karijeru i bez sumnje će doneti kvalitet i iskustvo Šapčanima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Sa dubrovačkim Jugom je postao prvak Evrope i osvajač LEN Kupa, osvojio je sa Dubrovčanima dve titule Hrvatske i tri nacionalna kupa. Sa zagrebačkom Mladosti ima osvojen Kup Hrvatske, dok je kao stručni savetnik sa kotorskim Primorcem došao na vrh Evrope, jedan od najtrofejnijih vaterpolo trenera sa ovih prostora, a od danas i novi šef stručnog štaba naše prve ekipe, gospodin Emil Nikolić!", saopštili su iz VK Šabac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.