Prodaja ulaznica za vaterpolo spektakl od ponedeljka

Izvor: Studnel.com, 11.Jul.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja ulaznica za vaterpolo spektakl od ponedeljka

Cena kompleta ulaznica je 1000 dinara, dok karta za jedno kolo košta 250 dinara.
Podsetimo − turnir u Nišu je generalna proba za svetsko prvenstvo, koje će od 27. jula do 8. avgusta biti održano u Kazanju.
Pored domaćina Srbije, učestvovaće još reprezentacije: Crne Gore, Rumunije, Grčke, Rusije, Španije, Kine i Nemačke.
Ekipe će biti podeljene u dve grupe. Grupu A čine: >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << Grčka, Nemačka, Crna Gora i Kina, u grupi B nalaze se: Srbija, Rusija, Španija, Rumunija.

vaterpolo reprezentacija srbijemedunarodni turnirbazen cair
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Internacionalni vaterpolo turnir na Čairu

Izvor: RadioCity.rs, 12.Jul.2015, 02:43

U okviru priprema pred odlazak na Svetsko prvenstvo u vaterpolu  prijateljske utakmice će odigrati vaterpolo reprezentacije 8 država i to Crne Gore, Grčke, Nemačke, Rumunije, Kine,  Španije, Rusije i Srbije.. Organizatori pozivaju Nišlije da podrže ovaj atraktivni sportski događaj u fazi...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.