Naši „delfini“ izgubili u četvrtfinalu, a i ovi mladi Vučjanci branili su boje Srbije

Izvor: juGmedia, 15.Sep.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naši „delfini“ izgubili u četvrtfinalu, a i ovi mladi Vučjanci branili su boje Srbije

Iako je juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije juče izgubila utakmicu u četvrtfinalu Evropskog prvenstva na Malti od španaca, vredi pomenuti da su, pored mlađanog Vukašina Ganića iz Leskovca, boje naše zemlje branili i mladi Vučjanci, rođena braća Nikola i Nemanja Stanojević.

I njih dvojica su, kao i Ganić, članovi Vaterpolo kluba „Radnički“ iz Kragujevca, a počeli su sa deset >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i sedam godina da treniraju u Vaterpolo klubu „Leskovac“ i osvajali medalje za gradski Plivački klub.

Mlađi brat Nemanja igra na poziciji srednjeg beka i kapiten je „Radničkog“ za svoje godište, dok stariji Nikola već ima ponude za prelazak u viši rang i iranje u inostranstvu.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Kragujevac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.