Nais dočekuje Radnički u prvoj utakmici plej-ofa

Izvor: JužneVesti.com, 27.Apr.2021, 18:40

Nais dočekuje Radnički u prvoj utakmici plej-ofa

Vaterpolisti Naisa ugostiće na bazenu "Čair" u sredu, 28. aprila, kragujevački Radnički u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa vaterpolo Superlige Srbije. Lider na tabeli iz Kragujevca veliki je favorit u ovom dvomeču, ali će Nišlije dati sve od sebe kako bi pomrsile račune favoritu za titulu.

Regularni deo vaterpolo Superlige je završen, a glavna uzbuđenja u doigravanju tek slede. Niški >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Nais je sa poslednje, osme pozicije, izborio plej-of, a već u prvoj rundi rival će mu biti najteži mogući.

Radnički iz Kragujevca je regualrni deo sezone završio na poziciji jedan sa samo jednim porazom, a uz to su Kragujevčani pre mesec dana iznenadili sve i postali prvi srpski klub koji je osvojio Regionalnu vaterpolo ligu.

Nais ne dočekuje predstojeće duele u dobrom raspoloženju pošto je poslednji pozitivan rezultat ostvario još u 12. kolu, kada je bio bolji od Banjice. U

prethodnom kolu tim iz Niša je na svom terenu poražen od Vojvodine sa 8:3.

Radnički sa druge strane jedini poraz ima od Novog Beograda i to još iz drugog kola, kada je u glavnom gradu bilo 11:8 za domaći tim.

Nišlije i Kragujevčani su se ove sezone sastali dva puta, a u „Čairu“ je Radnički slavio sa 18:7, dok je u Kragujevcu domaćin bio bolji sa 11:4.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Superliga: Večiti derbi za polufinale, Šabac kreće u odbranu trona

Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2021, 11:47

Počinje rasplet u vaterpolo ligi Srbije..Srpski klubovi „oslobodili“ su se napornog ritma i igranja na nekoliko frontova. Evropska odiseja je završena za Crvenu zvezdu, Radnički i Novi Beograd, titule u Jadranskoj ligi i Kupu Srbije su podeljene, a na red je došlo krunisanje šampiona Srbije...Ligaški...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.