Ligaški deo Regionalne vaterpolo lige završava se ovog vikenda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2018, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ligaški deo Regionalne vaterpolo lige završava se ovog vikenda

Ligaški deo Regionalne vaterpolo lige završava se ovog vikenda. Jedna od najzanimljivijih utakmica biće ona u Šibeniku, gde Vojvodina protiv Solarisa traži bodove za plasman u plej of za popunu A-1 lige.

Cela sezona u Regionalnoj ligi stala je u jednu utakmicu. Protiv, u odnosu na jesenas, mnogo jačeg Solarisa Vojvodina mora da pobedi kako bi obezbedila mesto u plej ofu i dvomeč sa Budvom. Plus za Novosađane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je povratak, posle povrede, prvog golmana Filipovića.

U poslednjem kolu u subotu Valjevo dočekuje Crvenu Zvezdu, Nais gostuje kod Medvešćaka, Šabac je domaćin Zadru a Novosađani u 21 čas igraju u u Šibeniku.

U A-1 ligi Partizan igra u Splitu sa Jadranom.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vaterpolisti Naisa u Zagrebu završavaju takmičenje u Jadranskoj ligi

Izvor: JužneVesti.com, 23.Mar.2018, 14:25

U subotu, 24. marta gostovanjem Medveščaku u Zagrebu vaterpolisti Naisa iz Niša igraju poslednji meč Regionalne A2 lige ove sezone, ali zbog problema sa povredama i bolestima igrača ne znaju u kakvom će sastavu nastupiti.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.