KONAČNO DOBIO: Vlada Srbije dodelila priznanje Slavku Gaku za zlato iz Rima 2009.

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 17:07

KONAČNO DOBIO: Vlada Srbije dodelila priznanje Slavku Gaku za zlato iz Rima 2009.

Bivši vaterpolo reprezentativac dobio nacionalno sportsko penziju.

Vlada Republike Srbije dodelila je Slavku Gaku nacionalno sportsko priznanje u vidu doživotnog mesečnog novčanog primanja u visini od 2,5 prosečne neto zarade, objavljeno je u Službenom glasniku.

Gak je ovo priznanje dobio za osvojenu zlatnu medalju u olimpijskom sportu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vaterpolu na Svetskom prvenstvu održanom 2009. godine u Rimu kada je bio član reprezentacije Srbije.

Bajern je obezbedio plasman u osminu finala LŠ, a Atletiko je dva puta remizirao s Lokomotivom pa i dalje nije bezbedan. Zato večeras (21.00) mora da ide na pobedu protiv šampiona Evrope, a kvota na keca u Madridu je 2,05. Kvota na iks je 3,45, a na dvojku 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Bajern.

Novčana sredstva za priznanje obezbeđuju se u budžetu Republike Srbije, navodi se u rešenju. Zlatni vaterpolista sada je na funkciji gradskog sekretara za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.