Izvor: Luftika.rs, 08.Avg.2021, 13:25

Jutros osvojio zlato i odmah žacnuo Nikolu Jokića: „Hoće neko na vaterpolo?“

Srbija je još jednom dokazala da je vaterpolo sila broj jedan u svetu. Delfini su savladali Grčku rezultatom 13:10 u finalu i osvojili zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju.
Jedan od junaka opet je bio Dušan Mandić, a posle meča je dao sledeću izjavu:
– Ovo dugujemo sedmorici koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << su se oprostili. Bili su mi starija braća deset godina, od njih sam učio. Pozdravljam suprugu Slađu, ćerku Lenku. Hvala vam svima. I samo jedna stvar: “Hoće neko na vaterpolo?” – rekao je Mandić.
Poslednja Mandićeva rečenica je parafraziranje čuvene objave Nikole Jokića u kojoj je on napisao “Hoće neko na basket?” davne 2011. godine, a koja je postala popularna otkako je Jokić postigao uspehe u karijeri.
Podsetimo, Nikola Jokić je objavio da neće igrati za Srbiju sve i da naši košarkaši odu na Olimpijske igre, tako da je ova Mandićeva rečenica i malo “bockanje” Jokića.
Svakako, Mandić je pokazao kako se bori za Srbiju.
 

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.