GLASAJTE: Četvorica Srba u konkurenciji za vaterpolistu godine (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLASAJTE: Četvorica Srba u konkurenciji za vaterpolistu godine (FOTO)

Pomozite našim momcima.

Četiri vaterpolo reprezentativaca Srbije nalaze se u konkurenciji za najboljeg igrača u 2018. godini prema izboru specijalizovanog sajta "total-waterpolo".

Srpski vaterpolisti imali su još jednu veoma uspešnu godinu iza sebe. ,Delfini na čelu sa selektorom Dejanom Savićem osvojili su Evropsko prvenstvo u Barseloni ove godine, a uz to, bili su zlatni na Mediteranskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrama u Taragoni i bronzani na Svetskom kupu u Berlinu.

Uspeh iz reprezentacije, pojedinci su uspeli da prenesu i na klupski vaterpolo, a zbog svojih izvanrednih izdanja, neki od njih našli su se u užem izboru za vaterpolistu godine. U jakoj konkurenciji od 14 igrača, Srbija ima četiri predstavnika: Andriju Prlainovića, Miloša Ćuka, Filipa Filipovića i Dušan Mandića.

This year you can vote for your Total Player! The second installment grows bigger than its predecessor, with female water polo athletes. #waterpolo https://t.co/aPTP4JfFBe

— Total Waterpolo (@WaterpoloTotal) November 18, 2018

Glasanje je u toku i traje do 10. decembra, a trenutno vodi crnogorski reprezentativac Aleksandar Ivović ispred našed Andrije Prlainovića.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.