DELFINI UBEDLjIVI I PROTIV AMERIKANACA: Vaterpolisti maestralnom igrom do druge pobede na Svetskom kupu!

Izvor: Večernje novosti, 12.Sep.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DELFINI" UBEDLjIVI I PROTIV AMERIKANACA: Vaterpolisti maestralnom igrom do druge pobede na Svetskom kupu!

Maksimalan učinak srpskih vaterpolista u dosadašnjem toku takmičenja u Berlinu Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas selekciju SAD sa 14:8 (6:3, 3:1, 3:0, 2:4), u drugom kolu Grupe B Svetskog kupa u Berlinu.Srbiju je do pobede vodio Dušan Mandić sa pet golova, tri je postigao Gavril Subotić, Viktor Rašović i Ognjen Stojanović su se po dva puta upisali u strelce, a Sava Ranđelović i Đorđe Lazić po jednom.U redovima SAD najbolji su bili Brus >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Irving i Bendžamin Stivenson sa po dva postignuta gola.Srbija je pitanje pobednika na ovom meču praktično rešila posle prve četvrtine kada je posle tri gola Mandića i pogocima Lazića, Ranđelovića i Viktora Rašovića stekla prednost od 6:3.Izabranici Dejana Savića su bili dominantni i u naredne dve četvrtine (3:1, 3:0), u poslednjoj su se malo opustili, ali to nije dovelo u pitanje sigurnu pobedu.Srpski vaterpolisti će narednu utakmicu igrati sutra protiv Hrvatske. Meč je na programu od 16.00.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije drugi u grupi posle remija sa Hrvatskom

Izvor: Radio 021, 13.Sep.2018, 17:43

Vaterpolo reprezentacija Srbije odigrala je danas nerešeno sa Hrvatskom 10:10 (2:4, 3:2, 3:3, 2:1) u 3. kolu Svetskog kupa u Berlinu...Hrvatska je nekoliko puta imala po tri gola prednosti, ali je podmlađeni tim Srbije uspeo da 50 sekundi pre kraja dođe do boda pogotkom Viktora Rašovića...Najefikasniji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.