Za vakcinaciju se prijavilo više od pola miliona građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2021, 15:54

Za vakcinaciju se prijavilo više od pola miliona građana

Preko portala eUprava do sada se za vakcinaciju protiv virusa korona perijavilo 504.000 građana Srbije, rečeno je Tanjugu u Kancelariji za IT i eUpravu.

Masovna vakcinacija nastavljena je i danas, a na 350 punktova u Srbiji pozvano je da se u toku dana vaklciniše 30.466 građana. Nadležni očekuju da će broj vakcinisanih biti veći, jer dolaze i građani koji se nisu prijavili preko eUprave i niko nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vraćen, svi su vakcinisani.

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek kaže da je zadovoljan dinamikom vakcinacije i da se obuhvat vakcinacijom povećava iz dana u dan.

"Suština je da se u što kraćem roku imunizuje što veći broj ljudi, jer je ovo jedini način i jedini spas od virusa korona", rekao je Đerlek za Tanjug.

On je naveo da je sreća za Srbiju što je državni vrh obezbedio velike količine vakcina.

"Bez ovolike količine vakcina ne bismo mogli da počnemo masovnu imunizaciju. Što se organizacije tiče spremni smo da odgovorimo ovom izuzetno važnom i ozbiljnom zadatku. Sada je sve do nas", rekao je Đerlek.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIŠE OD POLA MILIONA GRAĐANA SE DOSAD PRIJAVILO ZA VAKCINACIJU! Imunizacija na 350 punktova širom Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021

Prema podacima e-Uprave dosad se za vakcinaciju prijavilo 504.000 građana Srbije..Preko portala eUprava do sada se za vakcinaciju protiv virusa korona perijavilo 504.000 građana Srbije, rečeno je u Kancelariji za IT i eUpravu...Masovna vakcinacija nastavljena je i danas, a na 350 punktova u Srbiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić: Danas rekordan broj vakcinisanih, više od 40.000

Izvor: Danas, 22.Jan.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će do kraja dana više od 40.000 građana biti vakcinisano protiv korona virusa što je kako je rekao, rekordan broj.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.