ŽELELA DA UČINI PRIJATELJIMA Osuđena devojka (19) zbog falsifikovanja kovid potvrda

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 00:40

"ŽELELA DA UČINI PRIJATELJIMA" Osuđena devojka (19) zbog falsifikovanja kovid potvrda

Tužilac je rekao da ne veruje da je to radila za novčanu naknadu.

Mlada Francuskinja (19) koja radi u najvećem centru za vakcinaciju u Bordou uslovno je osuđena na 18 meseci zatvora jer je falsifkovala dvadesetak kovid-propusnica za svoju rodbinu.

Krivični sud u Bordou joj je takođe odredio petogodišnju zabranu rada u javnom sektoru.

Ona je u centru radila od 1. septembra i priznala da je učestvovala u falsifikovanju 24 kovid-propusnice za 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osoba.

Prema podacima iz njenog mobilnog telefona, policajci su pronašli propusnice koje su bile vrlo nedosledno proizvedene, preneo je Index.hr.

Mlada žena koja radi od svoje 16. godine, objasnila je da je "želela da učini uslugu prijateljima i rodbini koji ne žele da se vakcinišu i da je s nekima želela da izađe u bioskop ili restoran".

Nastavlja se istraga korisnika lažnih dokumenata i mogućih drugih prevara.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HTELA JE SA NJIMA U BIOSKOP: Francuskinja (19) ide u zatvor jer je rođacima falsifikovala kovid propusnice

Izvor: Kurir, 23.Sep.2021

Mlada Francuskinja (19) koja radi u najvećem centru za vakcinaciju u Bordou uslovno je osuđena na 18 meseci zatvora jer je falsifikovala dvadesetak kovid propusnica za svoju rodbinu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.