Vučić o vakcinaciji: Sramota je da drugi budu bolji od nas

Izvor: B92, 16.Jun.2021, 13:39

Vučić o vakcinaciji: "Sramota je da drugi budu bolji od nas"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se danas tokom obraćanja naciji na vakcinaciju protiv koronavirusa u našoj zemlji.

On je istakao da Srbija ima sva cepiva protiv te infekcije.

"Imamo svih vakcina, možemo da ih delimo svima. Sramota je da neke zemlje imaju veći procenat vakcinacije nego mi, a oni se i dalje muče sa vakcinama", kazao je Vučić

"A da mi imamo problem zbog nekih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zavereničkih teorija", dodao je predsednik Srbije.

On je upozorio da će se koronavirus vratiti.

"Korona će se vratiti na jesen. Imaćemo je u teškom obliku, posebno imajući u vidu što će nekima tada da prodje sedam do ošam meseci od vakcinacije. Zato i gradimo bolnicu u Novom Sadu, koja se završava“", kazao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.