Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Maj.2021, 10:41

Vakcinacija u Srbiji: Termini i za praznike, za Srbe iz dijaspore + „kovid pasoš“

Tokom uskršnjih i prvomajskih praznika vakcinacija u Beogradu (i drugim gradovima Srbije) biće nastavljena u nešto izmenjenom obliku. Vakcinacija tokom praznika Kancelarija za IT i eUpravu Vlade Republike Srbije pozvala je građane da prate obaveštenja i SMS poruke za vakcinaciju i revakcinaciju koje dobijaju od eUprave, jer različiti punktovi imaju različito radno vreme tokom prazničnih … Članak Vakcinacija u Srbiji: Termini i za praznike, za Srbe iz dijaspore + „kovid pasoš“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTA AKO STE PROPUSTILI TERMIN ZA VAKCINACIJU TOKOM PRAZNIKA: Ništa ne brinite, ovo je detaljno uputstvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021

U slučaju da ste propustili termin, vakcinacija ili revakcinacija bez zakazivanja..Kancelarija za IT i eUpravu Vlade Srbije pozvala je građane da tokom prvomajskih i uskršnjih praznika prate obaveštenja i SMS poruke za vakcinaciju i revakcinaciju koje dobijaju od eUprave, jer različiti punktovi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.