VAKCINACIJA MOGUĆA I U TRŽNIM CENTRIMA? Oglasio se dr Kon i dao svoje mišljenje o ovom predlogu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 08:57

VAKCINACIJA MOGUĆA I U TRŽNIM CENTRIMA? Oglasio se dr Kon i dao svoje mišljenje o ovom predlogu

Kon je izjavio da nema nijednog razloga da bude protiv vakcinacije u tržnim centrima

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon gostovao je jutros u jutarnjem programu Studio B, on je govorio o dugo pričanoj temi vakcinacije u tržnim centrima.

Kon je izjavio da je neophodno da je ponuda za vakcinacijom neprekidno prisutna i da nema nijednog razloga da bude protiv vakcinacije.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja lično jesam za to da se što više približimo građanima, znate šta, kad je neko na oku i kad se vidi da je ponuda neprekidno prisutna veći će biti odaziv. Ekipa Gradskog zavoda koja je obišla "TC Ušće" videla je da to tamo može da se sprovodi. Smatram da to treba podržati - rekao je Kon.

Podsetimo, korona virus je u poslednja 24 sata potvrđen kod 2.719 osoba, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminulo 35 pacijenata.

Testirano je 14.544  osoba, dok je na respiratoru je 219 acijenata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.