Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2021, 08:41

U Srpskoj počinje vakcinacija trećom dozom protiv korone

BANJALUKA - Treću buster dozu vakcine protiv virusa korona od sutra će moći da prime prioritetne grupe, kao što su osobe starije od 65 godina, hronični bolesnici, rečeno je Srni u Institut za javno zdravstvo.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Republika Srpska: Sutra počinje vakcinacija trećom dozom protiv kovida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2021

U Republici Srpskoj će treću, buster dozu antikovid vakcine od sutra moći da prime prioritetne grupe, kao što su osobe starije od 65 godina, hronični bolesnici...Građani će treću dozu moći da prime u Institutu za javno zdravstvo gde su već počeli da pozivaju navedene grupe...Portparol Instituta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Počinje vakcinacija trećom dozom vakcine protiv virusa korona u Srpskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2021, 08:24

BANJALUKA - Vakcinacija trećom, buster, dozom vakcine protiv virusa korona prioritetnih grupa građana, kao što su osobe starije od 65 godina, te hronični bolesnici, počinje danas u Institut za javno zdravstvo Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.