U Srbiju stiže još 250.000 doza ruske vakcine „Sputnjik V“

Izvor: Vostok.rs, 19.Jan.2021, 10:38

U Srbiju stiže još 250.000 doza ruske vakcine „Sputnjik V“

  Predsednik Srbbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi danas ili sutra u Srbiju trebalo da stigne još 250.000 doza ruske vakcine „Sputnjik V“. Vučić je, na sednici državnog vrha i Operativnog tima za vakcinaciju, naglasio da se vodi računa jer jedino su kod ruske vakcine različite prva i druga doza, precizirajući da stiže 200.000 prve i 50.000 druge doze ruske vakcine. „Danas počinje masovno vakcinisanje sa kineskom vakcinom i koliko sam video, ona je pokazala najmanje neželjenih indikacija u svetu“, rekao je Vučić. Predsednik Srbije apelovao je da se što pre vakcinišu policajci, prosvetni radnici.

Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

NE DRŽITE VAKCINE U FRIŽIDERU: Vučić apelovao na Torlak! Da ne moramo da pitamo zašto ruska vakcina nije podeljena

Izvor: Kurir, 19.Jan.2021

Danas ili sutra treba da dobijemo 250.000 Sputnjik V vakcine, od kojih su 200.000 prve doze, a 50.000 druge doze, jer je jedino kod ruske vakcine različita prva i druga doza

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.