Sotirovski: Povećano interesovanja građana za vakcinaciju, svaka gradska opština će imati punktove za imunizaciju

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Jan.2021, 21:21

Sotirovski: Povećano interesovanja građana za vakcinaciju, svaka gradska opština će imati punktove za imunizaciju

"Povećano je interesovanje za vakcinaciju u Nišu, tako da ćemo otvoriti nove punktove, a od ponedeljka će verovatno u jednom delu Hale „Čair“ biti organizovana vakcinacija stanovništva", rekla sam gostujući na TV „Zona plus“, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i pozvala građane da se vakcinišu.

"Juče je vakcinu protiv Kovida-19 primilo 1.296 građana od kojih je bilo 940 penzionera. Hvala penzionerima na njihovom odzivu i iskazanoj društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << odgovornosti. Noćas je stiglo još 5.100 doza kineske vakcine, organizacija vakcinacije je na visokom nivou u Domu zdravlja, planirana su 43 punkta i svaka gradska opština će imati punktove za vakcinaciju.

Pozivam građane da se masovno odazovu i prime vakcinu kako bi zaštitili i sebe i druge", kaže Sotirovski.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vakcinacija u Nišu sve masovnija, vakcinisali se i gradonačelnica i Tiodorović

Izvor: JUGpress.com, 21.Jan.2021

NIŠ.. Dragana Sotirovski gradonačelnica Niša i epidemiolog prof. dr Bratislav Tiodorović vakcinisali su se juče u niškom Domu zdravlja. Niš je do juče dobio 5100 kineskih vakcina, a očekuje se i ruska vakcina...  Sotirovski je pozvala sve Nišlije da se priključe masovnoj imunizaciji. .. ...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.