Izvor: Blic, 06.Maj.2021, 09:57

REDOVI ZA VAKCINU I ŠOPING VAUČER Počela vakcinacija u tržnom centru Ušće, prvih 100 dobija poklon, velike gužve još od pre 8 sati (FOTO, VIDEO, UŽIVO)

U tržnom centru Ušće u Beoradu od danas od 9 časova otvoren je vakcinalni punkt gde će građani moći da se vakcinišu protiv korone bez zakazivanja, a moći će da biraju trenutno dostupne vakcine. Ogromne gužve stvaraju se od jutros, jer prvih 100 dobija poklon vaučer.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krizni štab: Ugostiteljski objekti od 7. maja mogu da rade i u zatvorenom

Izvor: VOA, 06.Maj.2021

Krizni štab za borbu protiv koronavirusa odlučio je posle sednice da ugostiteljski objekti mogu od 7. maja da rade i unutra sa 50 odsto kapaciteta i bez muzike uživo i sa razglasa, uz poštovanje epidemioloških mera, rekao je posle sednice epidemiolog Branislav Tiodorović. Naglasio je da je i...

Nastavak na VOA...

Nastavlja se vakcinacija u Ušću: "Sada ide tačno kako smo planirali"

Izvor: B92, 06.Maj.2021

Kao što je najavljeno, od danas je počela vakcinacija i u tržnim centrima u Beogradu. U jednom tržnom centru na Novom Beogradu otvoren je punkt jutros od 9 časova, a sugrađani su već od 8 sati stajali u redu, kako bi stigli među prvima...Vakcinalni punkt se nalazi na trećem spratu šoping centra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.