Prve vakcine u Evropi početkom 2021. godine

Izvor: B92, 04.Okt.2020, 15:58

"Prve vakcine u Evropi početkom 2021. godine"

Direktor nemačkog regulatornog tela za vakcine Klaus Cihutek izjavio je danas da očekuje da će prve vakcine protiv koronavirusa biti odobrene u Evropi početkom 2021. godine.

Cihutek, koji je direktor Instituta Paul Erlih, upozorio je, međutim, da će biti potrebno da prođe neko vreme da bi počela vakcinacija, prenosi Rojters.

"Naša jasna očekivanja su da će, prema najnovijim istraživanjima Evropske agencije za lekove, vakcine dobiti odobrenje za stavljanje u promet u Evropi početkom naredne godine", poručio je Cihutek.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EVROPA NA PRAGU IZLEČENJA: Nemci znaju kad će vakcine protiv korone biti stavljene u promet

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020

I pored odobrenja, biće potrebno da prođe neko vreme da bi počela vakcinacija..Direktor nemačkog regulatornog tela za vakcine Klaus Cihutek izjavio je danas da očekuje da će prve vakcine protiv korona virusa biti odobrene u Evropi početkom 2021. godine...Cihutek, koji je direktor Instituta Paul...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.