Prva doza vakcine štiti 33 odsto od korone?

Izvor: B92, 24.Jan.2021, 13:06

Prva doza vakcine štiti 33 odsto od korone?

Zamenik britanskog Zajedničkog odbora za vakcinaciju i imunizaciju, profesor Entoni Harnden, rekao je da njihovi eksperti ispituju podatke iz Izraela, koji ukazuju da samo jedna doza vakcine štiti 33 odsto.

"Podaci iz Izraela su preliminarni, uključuju PCR testiranja, asimtomatske i simptomatske slučajeve. Međutim, statistički metodi koje su koristili nisu baš jasni. Pažljivo ćemo ispitati njihova istraživanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali u ovom trenutku smo čvrsti da odlažemo drugu dozu vakcine, kako bismo spasili što više života", rekao je Harnden za Skaj, a preneo Gardijan.

On je kazao da je moguće da će ljudi morati da primaju vakcinu svake godine, kako bi bili imuni na mutacije virusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRVA DOZA VAKCINE ŠTITI 33 ODSTO: Preliminarni podaci se još ispituju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021

Podaci pristigli iz Izraela ukazuju da prva doza štiti 33 odsto..Zamenik britanskog Zajedničkog odbora za vakcinaciju i imunizaciju, profesor Entoni Harnden, rekao je da njihovi eksperti ispituju podatke iz Izraela, koji ukazuju da samo jedna doza vakcine štiti 33 odsto...- Podaci iz Izraela su preliminarni,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.