Prof. Slobodan Prvanović: Na mestu predsednika Srbije imamo ludaka

Izvor: KMnovine.com, 07.Mar.2021, 11:03

Prof. Slobodan Prvanović: Na mestu predsednika Srbije imamo ludaka

Prof. Slobodan Prvanović: Na mestu predsednika Srbije imamo ludaka Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, održao je sinoć konferenciju za štampu na kojoj je govorio o merama protiv Kovida, vakcinaciji ali i temama od kojih suneke bile krajnje uznemirujuće, a koje su mu mogle pomoći u ličnoj promociji i borbi za vlast.




Javnost primećuje da su njegovi nastupi sve iritantniji a u poslednje vreme izgleda da naročito preteruje. Nakon sinoćne >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << konferencije javnost je posebno zgrožena pokazanim fotografijama na kojima se vide unakažene žrtve kriminalne grupe Veljka Belivuka. Profesor Slobodan Prvanović za KM novine ovaj gest ocenjuje kao do sada neviđeno morbidan:

"Sinoć smo svedočili do sada neviđenom morbidnom ludilu na srpskoj političkoj sceni. Na čelu države se nalazi osoba koja je izgubila svaki kompas, kojoj ništa nije ispod časti, koja nema nikakve moralne skrupule. Sve će uraditi kako bi skretao pažnju na sebe i juče je i uradio nešto bez presedana. Mi obični građani niti možemo niti treba niti smemo da sudimo o pitanjima nečije konkretne krivice što se tiče bilo koje kriminalne radnje. Time sme i mora da se bavi neko kome je to posao, ili neko od nas koji ima konkretne dokaze u rukama. Ali, svako od nas može i treba da donosi moralne i političke sudove o onome što se dešava u našoj svakodnevici. Zato mislim da je naša obaveza da na jasan i nedvosmislen način kažemo šta mislimo o onome šta nam se trenutno dešava, a moje mišljenje sa tim u vezi je da na mestu predsednika imamo ludaka" zaključuje Prvanović ali i objašnjava zbog čega to misli.




 


"Normalna osoba se ne ponaša onako kako to radi ovaj psihopata na vlasti. Dovoljno je samo uporediti njegova manijakalna pojavljivanja na televizijama sa prisutnošću u javnosti neposredno prethodnog predsednika (koji je iste političke prošlosti) i sve će biti jasno. U ovom trenutku neću da sudim o njegovoj politici, ni u vezi sa Kosovom i Metohijom ni u vezi sa epidemijom, stanjem demokratije ili zaduživanjima države, ali smatram da je neophodno upozoriti, ako već nije kasno, da će nas degenerik i njegova poltronska ekipa upropastiti i kao državu i kao narod" ističe profesor Prvanović duboko rezigniran činjenicom da je srpska javnost bila masovno izložena psihomatskom ispadu čiji je jedini povod očajnička želja da zadrži vlast, ma po koju cenu.
Sve ovo daleko više zabrinjava kada se zna da je Predsednik u nekoliko navrata najavljivao konferenciju, odlažući je od četvrtka do subote, da bi time privukao što veću pažnju javnosti i povećao gledanost. A onda je na 13 televizijskih kanala, od čega su mnogi sa nacionalnom frekvencijom, naložio emitovanje konferencije uživo.



Svaki diktator sanja da zatvori celu naciju i da na svim tv kanalima iskače samo njegova slika.

Za rodjendan poželeo, dan nakon toga ostvarila mu se želja, trenutno je uživo na 13 tv kanala.

Ozbiljna ludnica! pic.twitter.com/rmhwi4rLTW
— Nikola Lakic (@NikolaLaki3) March 6, 2021

"Osoba koja je u stanju da se toliko sroza što se tiče morala i ljudskosti samo da bi ostala na vlasti, samo da bi sebe isticala, samo da bi sebe viktimizovala i glorifikovala, jednostavno nije normalna. Takva osoba nije ni za daleko manje odgovornu poziciju u društvu i zato je apsolutno neophodno da se i nadležne institucije i odgovarajući organi uključe u spašavanje države i naroda od propasti koja nam preti ukoliko očiglednom ludaku bude ostavljeno da radi šta mu je na volju" zabrinuto upozorava profesor Prvanović.


   
Prof Slobodan Prvanović je iznosio konkretne predloge ali i preduzimao konkretne akcije u pokušaju da doprinese obaranju diktature u Srbiji. U tome je često bio i gotovo usamljen ali nije odustajao. / Foto: M.V.    

On je ubeđen, kao i većina naroda, da sa aktuelnim predsednikom Vučićem i svim onim na šta je on spreman zarad ličnih interesa, Srbiji preti totalni kolaps, najskorija propast i trajni nestanak sa istorijske scene bez preterivanja, ali i bez ikakvih svetlih izgleda i ma namanjeg tračka nade ako se što pre ne promeni vlast i sistem u pozadini koji je svemu ovome logistička i materijalna podrška.
Autor: Ivan Maksimović

 
* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
Prof. S. Prvanović: Nezadovoljstvo naroda u Srbiji ogromno, svakog časa može doći do opšte pobune - KM NovineProf. S. Prvanović: Nezadovoljstvo naroda u Srbijiogromno, svakog časa može doći do opšte pobune #Profesor #Slobodan #PRvanović #Bojkot #Izbori #Izbori2020 #Srbija #Kosovo #Metohija #Izdaja #Režim #Vučić #Vlast Trenutno stanje u Srbiji krajnje eksplozivno. Da su sve opozicione stranke ostale verne etičkom aspektu bojkota danas bi vlast bila smenjena ali je ona već sada izgubila legitmitet, kaže prof Slobodan Prvanović u intervjuu za KM Novine.


PROČITAJTE JOŠ:   
PREPORUČUJEMO: Psihopatija muratovog medijskog mraka - KM NovineKao lekar sa psihijatrijskim iskustvom, primetih ne samo strah kod te preplašene šačice zabeknutih nego i kognitivnu distorziju - bilo je neverice, zbunjenosti, tuge y njihovim očima. Videsmo prvog čoveka naše države kako stoji sam, bez naroda, na mestu gde je ubijen vođa takozvane opozicije.


PROČITAJTE JOŠ:   
dr Jasmina Peev: Bestidna IZDAJA u režiji psihopata - Mora biti što biti ne može! - KM NovineBestidna IZDAJA u režiji psihopata - Mora biti što biti ne može! Naslovi ''Šiptari spremaju zlo'', ''Britanci spremaju Oluju...'', ''Sutra napadaju Gazivode''... su izašli svi u jednom danu! Neka normalna vlada bi na ovakve novosti najverovatnije reagovala ili sa afirmacijom vojničke spremnosti ili sa smirujućom porukom i argumentima.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju



Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.