Pitali dr Kona da li podržava vakcinaciju u tržnim centrima

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 09:00

Pitali dr Kona da li podržava vakcinaciju u tržnim centrima

Beograd -- Član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa dr Predrag Kon da podržava ideju masovne imunizacije stanovništva u tržnim centrima.

Kon je gostujući na televiziji "Studio B" rekao da lično zastupa ideju da se Krizni štab što više približi građanima. Kada ste nekom na oku i kada se vidi da ste neprekidno prisutni, veći će biti odaziv. To je jednostavno ono što očekujem", rekao je Kon.

On je još dodao da ekipa Gradskog zavoda koja je nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila u jednom tržnom centru, uvidela je da vakcinacija bez problema može da se sprovodi, prenele su Večernje novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kon za vakcinacaciju u tržnim centrima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2021

Epidemiolog i član republičkog Kriznog štaba Predrag Kon kaže da nema ni jednog jedinog razloga da bude protiv vakcinacije u tržnim centrima, te da smatra da to treba podržati...Kon je za Studio B rekao da je ekipa Gradskog zavoda za javno zdravlje, koja je obišla tržni centar "Ušće", detaljno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.