Izvor: Blic, 20.Apr.2021, 14:53

Od naredne nedelje besplatna CarGo usluga do punkta za vakcinaciju: CarGo Batler danas donirao 100 obroka za medicinare iz Arene

Prilikom donacije obroka za medicinske radnike u privremenoj Covid bolnici u beogradskoj Areni, predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić najavio je besplatnu CarGo uslugu do punkta za vakcinu od naredne nedelje.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CarGo Batler donirao 100 obroka za medicinare iz Arene

Izvor: Beta Video, 20.Apr.2021

BEOGRAD - Generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimoviće je rekao da se danas donira 100 obroka za naše heroje koji se duže od godinu dana bore za sve nas. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

CarGo Batler donirao 100 obroka za medicinare iz beogradske Arene

Izvor: Beta, 20.Apr.2021

Kompanija CarGo donirala je danas 100 obroka za medicinske radnike u privremenoj kovid bolnici u beogradskoj Areni i najavila besplatnu uslugu prevoza gradjana do punkta za vakcinu od naredne nedelje."Kako bismo dali naš doprinos i pospešili vakcinaciju, da što pre dostignemo kolektivni imunitet,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.