OGLASIO SE DR JANKOVIĆ PRE SEDNICE KRIZNOG ŠTABA: Srbija na dobrom putu, ali raste broj obolelih

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 16:06

OGLASIO SE DR JANKOVIĆ PRE SEDNICE KRIZNOG ŠTABA: "Srbija na dobrom putu, ali raste broj obolelih"

On je naveo da ekonomski momenat ne može biti argument

Zamenik direktora niškog Kliničkog centra i koordinator kovid bolnica u Nišu Radmilo Janković kaže da se svi objekti, gde postoji mogućnost širenja zaraze, moraju zatvoriti na nedelju ili deset dana.

On je uoči sednice Kriznog štaba rekao da je Srbija na dobrom putu, što se tiče vakcinacije, da sa druge strane raste broj zaraženih i obolelih, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te da rešenje mora da se nametne da bi se izašlo iz začaranog kruga.

- Na nedelju ili deset dana treba zatvoriti sve objekte, ne samo kafiće i restorane, već zatvoriti sve objekte gde postoji mogućnost da se zaraza širi - rekao Janković.

da se ostavi da rade objekti, jer Srbija za lečenje svakog kovid pacijenta daje na hiljade evra na dnevnom nivou.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Zatvoriti sve na nedelju ili deset dana"

Izvor: B92, 05.Mar.2021

Zamenik direktora Kliničkog centra Niš Radmilo Janković kaže da se objekti u kojima postoji mogućnost širenja zaraze moraju zatvoriti na nedelju ili deset dana...On je uoči sednice Kriznog štaba rekao da je Srbija na dobrom putu što se tiče vakcinacije, da sa druge strane raste broj zaraženih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.