Novine: Vakcinisani bez antitela očekuju novu dozu cepiva; Gde se kriju najveći srpski kriminalci

Izvor: B92, 20.Maj.2021, 22:14

Novine: "Vakcinisani bez antitela očekuju novu dozu cepiva"; Gde se kriju najveći srpski kriminalci"

Dnevna štampa u izdanju za petak 21. maj piše o porodicama vojnika koji su nestali na Košarama, kriminalnim grupama, ali i o koronavirusu i vakcinaciji.

"Novosti" pišu o porodicama vojnika koji su nestali na Košarama: "Samo želimo da sahranimo naše heroje".

Sutrašnja "Politika" piše o vakcinaciji ljudi u Srbiji, i šta je sa onim građanima koji su primili dve doze određene vakcine, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisu dobili antitela: "Vakcinisani bez antitela očekuju novu dozu cepiva".

"Blic" istražuje: "Gde se kriju najveći srpski kriminalci".

"Kurir" u izdanju za 21. maj piše o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka: "Belivuk i Miljković zakopali pare u mrtvačkim sanducima".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za petak, 21. maj 2021. godine

Izvor: Beta, 21.Maj.2021, 08:26

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za petak, 21. maj pišu o novoj potencijalnog grobnici srpskih vojnika sa Košara, mestima gde se kriju srpski kriminalci, glasanjima odbora SNS o smeni ministra odbrane Nebojše Stefanovića, reakcijama čeških zvaničnika na izvinjenje predsednika te...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.