Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2021, 11:00

Na Beogradskom sajmu revakcinacija stranih državljana

Strani državljani koji su krajem marta primili prvu dozu vakcine u Srbiji, ovoga vikenda dolaze da prime drugu dozu, a u halama 3 i 11 na Beogradskom sajmu danas u 8:00 počela je vakcinacija koja će trajati do 17 časova. Na Beogradskom sajmu i u niškoj hali Čair danas se revakcinišu i privrednici iz regiona Zapadnog Balkana koji su prvu dozu Astra zeneka vakcine primili na tim mestima u Srbiji u martu.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Strani državljani na revakcinaciji u Srbiji

Izvor: VOA, 19.Jun.2021

U Srbiji je, prema zvaničnim podacima, registrovano još 89 novozaraženih na 8.327 testiranih uzoraka. Umrlo je još sedam osoba. U bolnicama su 374 pacijenta, a na respiratorima njih 15. Na snazi su nove, relaksiranije mere, kojima je dozvoljen neograničen rad ugostiteljskih objekata na otvorenom,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.