Izvor: Radio 021, 03.Dec.2020, 14:32

Ministarstvo: Netačno da će se roditeljima koji budu protiv vakcinacije oduzimati deca

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i ministarka Darija Kisić Tepavčević odbacili su kao netačne navode, koji su se, kažu, pojavili na društvenim mrežama, da će centri za socijalni rad oduzimati decu roditeljima koji ne budu dozvolili vakcinaciju protiv Covida19.

U saopštenju Ministarstva dosavljenom Tanjugu apeluje se na sve da "ne šire takve lažne vesti".

Navode da širenje neproverenih i neutemeljenih objava izaziva uznemirenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << javnosti, a posebno roditelja, budući da sadrže potpuno netačne i neistinite informacije o tome da će centri za socijalni rad oduzimati decu onim roditeljima koji budu sprečavali vakcinaciju.

Dodaju da je uznemirenje javnosti posebno nedopustivo kada su svi u državi fokusirani na sprečavanje širenja epidemije Covida19.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.