Izvor: Blic, 09.Maj.2021, 12:04

MENJAJTE TO ŠTO PRE Dr Kon objasnio zašto je vakcinacija trudnica i dalje sporna i šta tu zbunjuje lekare

Ne može se očekivati da se trudnice vakcinišu istog dana kada struka jasno kaže da treba da se izvrši njihova imunizacija, zato što su svi lekari naučeni da i dalje postupaju u skladu sa uputstvima u kojima piše da one ne treba da se imunizuju, izjavio je epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTA ZBUNJUJE LEKARE, A ŠTA TRUDNICE? "Menjajte to što pre" Dr Kon objasnio šta zapravo znači vakcinacija trudnica

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021

Kako navodi dr Kon, proces vakcinacije trudnica je krenuo, ali kada će ući u zamah ne bi da procenjuje...Ne može se očekivati da se trudnice vakcinišu istog dana kada struka jasno kaže da treba da se izvrši njihova imunizacija, zato što su svi lekari naučeni da i dalje postupaju u skladu sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.