Lončar: Plašimo se lošeg scenarija u Novom Pazaru i okolini

Izvor: B92, 17.Apr.2021, 14:05

Lončar: Plašimo se lošeg scenarija u Novom Pazaru i okolini

Najslabiji odziv za vakcinaciju protiv koronavirusa je u Tutinu, gde je vakcinisano svega 4,5 odsto punoletnih građana, rekao je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Naveo je da je slab odziv za imunizaciju i u Trgovištu, Merošini i Novom Pazaru i upozorio da se u tom delu Srbije ne poštuju dovoljno mere i da su se građani previše opustili.

"Plašimo se da tamo ne dođe do nekog scenarija koji ne bismo želeli", rekao je Lončar novinarima nakon razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa predstavnicima studentskih organizacija.

Kaže da je Novi Pazar i okolina trenutno jedno od najproblematičnijih mesta, jer je tu udeo zaraženih po broju testiranih najveći u Srbiji.

"To je iz više razloga, mislim da se ne poštuju dovoljno mere i ljudi su se previše opustili" rekao je Lončar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lončar: Plašimo se lošeg scenarija u Novom Pazaru i okolini

Izvor: Blic, 17.Apr.2021

Bolnice u Srbiji trenutno su više od 80 odsto popunjene, pa se još uvek ne razmišlja o prelasku neke kovid bolnice u nonkovid režim, izjavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.