JOŠ JEDNA DRŽAVA OTVARA GRANICE ZA SRBE: Evo da li će vam biti potreban PCR test i potvrda o vakcinaciji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 18:03

JOŠ JEDNA DRŽAVA OTVARA GRANICE ZA SRBE: Evo da li će vam biti potreban PCR test i potvrda o vakcinaciji!

Bugarska od 1. maja otvara svoje granice, a u tu zemlju moći će da se uđe na tri načina

Ministar zdravlja Bugarske Kostadin Angelov rekao je da je potrebno imati potvrdu o kompletno završenom procesu imunizacije, negativan PCR ili antigenski test ili dokument o preležanom virusu.

Kako je objasnio Angelov, dokument kojim se potvrđuje da je kovid preležan ne sme da bude stariji od šest meseci od dana ulaska u zemlju.

Podsetimo, pre nekoliko dana Grčka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otvorila svoje granice za građane Srbije, a u tu zemlju će za sada isključivo moći da se uđe preko graničnih prelaza iz Bugarske. Kako je ranije objašnjeno, neće biti obavezan karantin za građane Evropske unije, kao i Srbije, ali svaki turista mora da popuni formular o lokaciji i smeštaju 24 sata pre putovanja.

Prema važećim pravilima, turisti iz Srbije neće moći da se kreću po Grčkoj, već će biti u obavezi da idu samo u mesto gde su rezervisali smeštaj.

Letnja sezona u Grčkoj zvanično počinje sredinom maja i od tada će, kako je najavljeno, u tu zemlju moći da se uđe i preko Severne Makedonije.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Grčka 14. maja otvara granice, besplatne avio karte za decu do kraja avgusta

Izvor: Luftika.rs, 25.Apr.2021

Grčka avio kompanija Agean Airlines je ovo leto spremila paket za porodične letove ka Grčkoj koji uključuju niz pogodnosti. Deca do 12 godina u pratnji makar jedne odrasle osobe ne plaćaju avio kartu, uključena je dodatna torba besplatno (do 23kg) a i za ljubimce se plaća 50% od cene.. Ponuda...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.